Όροι Χρήσης

Με την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης, που ακολουθούν, και δεσμεύεστε ότι θα κάνετε χρήση του Ιστοτόπου μας, όπως οι όροι αυτοί ορίζουν. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη δέσμευση από τους παρακάτω όρους χρήσης, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τα ακριβή στοιχεία της Επιχείρησής μας έχουν ως ακολούθως :

Επωνυμία: Κατσιώλη Κυριακή Λιανικό & χονδρικό εμπόριο υποδημάτων
Διακριτικός τίτλος: COOL STEP

Διεύθυνση: Αγίου Αλεξάνδρου 33, Π. Φάληρο, Τ.Κ.175 61, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 9835325
Email: info@coolstep.gr
ΑΦΜ: 139168073
ΔΟΥ : Γλυφάδας

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς του παρόντος ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί :

α) «Επιχείρηση» - Ατομική Επιχείρηση Κατσιώλη Κ. , Λιανικό & Χονδρικό εμπόριο υποδημάτων.

β) «Εμπορικές επικοινωνίες» – όλες οι μορφές επικοινωνίας που αποσκοπούν να προωθήσουν τα αγαθά ή την εικόνα της Επιχείρησής μας στους πελάτες μας.

γ) «Ιστότοπος» – ο διαδικτυακός τόπος (website) που είναι προσβάσιμος μέσω του ονόματος χώρου coolstep.gr, συμπεριλαμβανομένων του συνόλου των ιστοσελίδων αυτού.

δ) «Χρήστης» – ο διαδικτυακός χρήστης του Ιστοτόπου coolstep.gr

Με τους παρόντες όρους χρήσης καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, με βάση τους οποίους η Επιχείρηση διαθέτει τα προϊόντα του διαδικτυακού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου coolstep.gr στους χρήστες του διαδικτύου.

Η Επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει τους παρόντες όρους χρήσης, όποτε κρίνει αυτή αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την δημόσια εμφάνιση αυτών στον Ιστότοπο του coolstep.gr

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους παρόντες όρους θεωρηθεί άκυρος, παράνομος ή καταχρηστικός για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι θα παραμένουν έγκυροι και ισχυροί ως έχουν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον επιθυμεί να υποβάλει παραγγελία πρέπει προηγουμένως να ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα που ανωτέρω περιγράφεται.

Η σύμβαση πώλησης προϊόντων μεταξύ της Επιχείρησής μας και του εκάστοτε χρήστη καταρτίζεται κατόπιν (α) κατάθεσης από αυτόν σχετικής ολοκληρωμένης παραγγελίας και (β) αποδοχής της παραγγελίας αυτής από την Επιχείρηση με την αποστολή αντίστοιχης ηλεκτρονικής επιστολής προς τον τελευταίο. Η ηλεκτρονική αυτή επιστολή λογίζεται ότι έχει παραληφθεί από τον χρήστη κατά τη χρονική στιγμή που αυτός αποκτά πρόσβαση σε αυτή.

Με την κατάρτιση της σύμβασης πώλησης η Επιχείρηση έχει την υποχρέωση να παραδώσει το πωλούμενο προϊόν και ο χρήστης έχει την υποχρέωση να καταβάλλει το τίμημα, όπως αυτό αναγράφεται κατά τη διαδικασία κατάθεσης της παραγγελίας. Η Επιχείρησή μας διατηρεί την κυριότητα του πωλούμενου προϊόντος και μετά την παράδοση αυτού υπό την αίρεση πλήρους αποπληρωμής του συμφωνημένου τιμήματος από τον χρήστη. Σε περίπτωση υπερημερίας του χρήστη η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα είτε να απαιτήσει το τίμημα είτε να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, ζητώντας την απόδοση του προϊόντος στην κατάσταση, που αυτό βρισκόταν, όταν παραδόθηκε. Σε κάθε περίπτωση, από το χρονικό σημείο της παράδοσης την ευθύνη για την κατάσταση του προϊόντος φέρει ο χρήστης.

Οι τιμές που αναγράφονται εντός του Ιστοτόπου αποτελούν το ακριβές αντίτιμο πώλησης των κατά περίπτωση προϊόντων (με Φ.Π.Α.), ενώ δεν περιλαμβάνουν τις δαπάνες μεταφοράς, για τις οποίες γίνεται γνωστοποίηση κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης των παραγγελιών. Εφόσον υπάρχουν, επιβαρύνεται ο χρήστης με το πλήρες κόστος περιοχής αποστολής, τους οποίους δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση κατά την παραγγελία και για τους οποίους η Επιχείρησή δεν φέρει καμία υποχρέωση.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους ακόλουθους τρόπους :

  1. OnLine στον ιστότοπο μας coolstep.gr
  2. Τηλεφωνικά σε ημέρες και ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος στο τηλέφωνο 2109835325.

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνσή και τη διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων κατά την εκτέλεση των παραγγελιών στον ιστότοπό μας coolstep.gr, παρέχουμε 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή,
  2. Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω vivawallet,
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς,
  4. Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα, εξόφληση με την παραλαβή

Τρόποι Παραλαβής/Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το φυσικό μας κατάστημά κατόπιν συνεννόησης, είτε με την αποστολή courier στον χώρο σας με την αντίστοιχη χρέωση.

Πολιτική αλλαγών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή προϊόντος σε νούμερο ή νέο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9835325 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, μπορείτε να προβείτε σε αίτημα επιστροφής χρημάτων ή να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν.

Η επιστροφή/αλλαγή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το προϊόν είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του καθώς και το παραστατικό - απόδειξη αγοράς) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. 

Τα έξοδα για την κάθε αλλαγή που θα προκύψει επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη (4€  επιστροφή και 4€ νέα αποστολή).

Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 14 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση το υπόδημα από την εταιρία.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων θα ακολουθείται εφόσον το προϊόν θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και ελαττώματα και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη – τιμολόγιο).

Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα στο 2109835325 ή μέσω email στο info@coolstep.gr εντός 14 ημερών.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 15 ημερών, από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. 

Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και δεν αφορά αγορές που πραγματοποιούνται στο φυσικό μας κατάστημα.

Πνευματική Ιδιοκτησία
 
Η Ιστοσελίδα και όλα το Περιεχόμενά της, συμπεριλαμβανομένων – μεταξύ άλλων – εικόνων, φωτογραφιών, προϊόντων, λογοτύπων, γραφικών, κειμένων, σχεδίων και όλων των στοιχείων που αποτελούν μέρος του Ιστοτόπου συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία που ανήκει, ελέγχεται από, ή και έχει δοθεί με άδεια προς, την Επιχείρηση. Η Ιστοσελίδα ως σύνολο προστατεύεται από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο. 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες μέσω των οποίων μπορεί να βρεθεί η ταυτότητά σας. Η επιχείρηση συλλέγει προσωπικά δεδομένα μόνον εάν οικειοθελώς τα παρέχετε κατά την παραγγελία των προς πώληση προϊόντων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται την τήρηση αρχείου και την επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων εκ μέρους της Επιχείρησης για τους σκοπούς του παρόντος Συμφωνητικού – δηλαδή την ηλεκτρονική πώληση των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την έρευνα αγοράς. Η Επιχείρηση μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην ανακοινώνει τα δεδομένα αυτά σε όσους δεν ανήκουν στο προσωπικό της και δεν σχετίζονται με την εκτέλεση του παρόντος εκτός αν άλλως ορισθεί από τον νόμο ή και από εντολής αρμόδιας δικαστικής αρχής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα να σας αποστέλλει επικοινωνίες δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πριν, κατά ή/και μετά είτε τη διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικών επιστολών (newsletter) είτε τη διαδικασία δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού είτε τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας προϊόντων / υπηρεσιών αποκλειστικά για τις ανάγκες εκτέλεσης και ολοκλήρωσης των διαδικασιών αυτών.

Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή μας αποστέλλετε ηλεκτρονική επιστολή, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά και αντιστοίχως συναινείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικές επικοινωνίες από εμάς. Στα πλαίσια αυτά η Επιχείρησή μας θα προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες επικοινωνίες προς εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα με σκοπό την ανταπόκριση και τυχόν ικανοποίηση των αιτημάτων σας.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης επικοινωνεί μαζί μας, η Επιχείρησή μας θα προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες επικοινωνίες προς αυτόν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα με σκοπό την ανταπόκριση και, ει δυνατόν, ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή οποιοδήποτε άλλο αίτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

COOL STEP – Κατσιώλη Κυριακή

Τηλέφωνο: 210 9835325

Email: info@coolstep.gr