Πολιτική Αλλαγών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή προϊόντος σε νούμερο ή νέο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9835325 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, μπορείτε να προβείτε σε αίτημα επιστροφής χρημάτων ή να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν.

Η επιστροφή/αλλαγή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το προϊόν είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του καθώς και το παραστατικό - απόδειξη αγοράς) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.  

Τα έξοδα για την κάθε αλλαγή που θα προκύψει επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη (4€  επιστροφή και 4€ νέα αποστολή).

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων θα ακολουθείται εφόσον το προϊόν θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και ελαττώματα και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη – τιμολόγιο).

Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα στο 2109835325 ή μέσω email στο info@coolstep.gr εντός 14 ημερών.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 15 ημερών, από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. 

Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και δεν αφορά αγορές που πραγματοποιούνται στο φυσικό μας κατάστημα.